Korpai Erika

Közel húsz éve foglalkozom szervezetfejlesztéssel, munkacsoportok létrehozásával és irányításával a hatékonyság növelése érdekében, illetve a végzettségemből adódóan pénzügyekkel, ezen belül is kiemelten a kontrollinggal. Azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam, mert olyan iparágban szereztem meg mindezt a tapasztalatot, ahol viszonylag hamar felmerültek ezek az igények, és megjelentek a hozzájuk kapcsolódó támogató rendszerek, szoftverek.
13 évig telekommunikáció területén tevékenykedtem, az azt követő időszakban pedig az egészségügyi szektorban igyekszem segíteni a partnereim rövid- és hosszú távú sikeres működését a kollégáimmal együtt.
Mind a magán, mind az államilag finanszírozott egészségügyi intézmények területén jelentős tapasztalatra tettem szert az évek folyamán, rálátva a teljes működési struktúrára. Jellemzően határozott, átgondolt, gyors javaslataimmal igyekszem mielőbbi megoldást találni a felmerülő kérdésekre és segítek mindezek gyakorlati kivitelezésében is. Ehhez hívom segítségül a saját területén kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező csapattagokat, akikkel hosszú évek óta dolgozom együtt az egyes projekteken.